avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 160 soluții astăzi

Joi, 10 aprilie, are loc evenimentul: Diurne 2025 - Regimul fiscal și juridic al indemnizațiilor pentru munca în deplasare. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Concediere abuziva
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Concediere abuziva

Buna ziua,

Am urmatoarea intrebare:

La asociatia de proprietari a blocului unde locuiesc, i s-a desfacut contractul de munca d-nei administrator fara a mentiona in decizia de concediere motivul.
D-na administrator a inaintat la judecatoria de sector o contestatie (care are termen de judecata in anul 2014...) in data de 17 iunie 2013 ( incadrandu-se in cele 30 zile).
Dupa data de 17 iunie, respectiv 19 iunie a venit printr-o notificare si motivatia, desfiintarea postului si angajarea unei firme de administrare a imobilelor, majoritatea proprietarilor nefiind de acord cu aceasta.
Va rog sa imi spune-ti daca se poate anula in Adunarea Generala decizia de concediere a d-nei administrator si reangajarea ei pe postul pe care il avea anterior.

Multumesc anticipat
Cel mai recent răspuns: ameliee , utilizator 13:56, 1 Iulie 2013
conflictele de munca sunt de competenta Tribunalului de domiciliu nu a judectoriei.

cine a emis un act poate la fel de bine sa-l si anuleze.
Adunarea Generala poate revoca decizia de concediere .
Daca se anuleaza aceasta decizie de concediere se poate face act aditional la contractul de munca prin care se va mentiona acest lucru si inseamna ca acest contract va fi in derulare de la momentul deciziei pana in prezent?
Cum ramane cu REVISAL-ul?

Multumesc
daca se revoca ( anuleaza) nu trebuie facut nici un act aditional. e ca si cum nu si-ar fi produs efectele. trebuie insa sa-i dati salariul pentriu perioada aceasta .
Scuze ca insist, dar trebuie anuntat la ITMB, deoarece modificarea in REVISAL s-a facut deja.
Eu sunt cenzor la aceasta Asociatie si vreau sa ajut cu acest lucru Asociatia.
Multumesc

Alte discuții în legătură

Decizie anulare la decizie de incetare contract de munca popescuflorina popescuflorina I.T.M.-ul ,legal vorbind,are obligatia sa tina cont de o decizie de anulare a deciziei de incetare a contractului de munca?Mi-a incetat contractul de munca (pe ... (vezi toată discuția)
Decizie de desfacere cim disciplinara - pensie hajnyci hajnyci Buna ziua! Va rog ajutor in urmatoarea problema complicata: un angajat nu s-a prezentat la locul de munca timp de 5 zile, astfel pe cale disciplinara i s-a ... (vezi toată discuția)
Anulare decizie concediere anna2000 anna2000 decizia de desfacere a cim s-a intocmit prost, vreau sa il reangajez si am cerut termen in vederea concilierii. problema e ca intre timp am facut concedieri ... (vezi toată discuția)