avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 600 soluții astăzi

Joi, 10 aprilie, are loc evenimentul: Diurne 2025 - Regimul fiscal și juridic al indemnizațiilor pentru munca în deplasare. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Concediere abuziva
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Concediere abuziva

Buna ziua,

Am urmatoarea intrebare:

La asociatia de proprietari a blocului unde locuiesc, i s-a desfacut contractul de munca d-nei administrator fara a mentiona in decizia de concediere motivul.
D-na administrator a inaintat la judecatoria de sector o contestatie (care are termen de judecata in anul 2014...) in data de 17 iunie 2013 ( incadrandu-se in cele 30 zile).
Dupa data de 17 iunie, respectiv 19 iunie a venit printr-o notificare si motivatia, desfiintarea postului si angajarea unei firme de administrare a imobilelor, majoritatea proprietarilor nefiind de acord cu aceasta.
Va rog sa imi spune-ti daca se poate anula in Adunarea Generala decizia de concediere a d-nei administrator si reangajarea ei pe postul pe care il avea anterior.

Multumesc anticipat
Cel mai recent răspuns: ameliee , utilizator 13:56, 1 Iulie 2013
Daca s-a operat in Revisal se va anula decizia de incetare a c.i.m. si apoi se va transmite din nou Revisal-ul.
Multumesc pentru ajutor.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Decizie anulare la decizie de incetare contract de munca popescuflorina popescuflorina I.T.M.-ul ,legal vorbind,are obligatia sa tina cont de o decizie de anulare a deciziei de incetare a contractului de munca?Mi-a incetat contractul de munca (pe ... (vezi toată discuția)
Decizie de desfacere cim disciplinara - pensie hajnyci hajnyci Buna ziua! Va rog ajutor in urmatoarea problema complicata: un angajat nu s-a prezentat la locul de munca timp de 5 zile, astfel pe cale disciplinara i s-a ... (vezi toată discuția)
Anulare decizie concediere anna2000 anna2000 decizia de desfacere a cim s-a intocmit prost, vreau sa il reangajez si am cerut termen in vederea concilierii. problema e ca intre timp am facut concedieri ... (vezi toată discuția)