ce se poate intampla daca am fost surprins conducand un autovehicul cu o alcoolemie de 0.71mg alcool pur in aerul expirat si am refuzat recoltarea probelor biologice???
Daca procurorul dispune NUP in temeiul art.10 lit.b^1c.p.p. si ale art.18^1c.p. va aplica si o amenda administrativa, va puteti considera foarte norocos in aceasta situatie.
am inteles ca o contributie semnificativa o are si ceea ce a fost scris in actul constatator. este adevarat?
tin sa mentionez ca am cooperat cu agenti de politie, am condus pe o distanta relativ mica 150 de metri, mi-am recunoscut fapta si am declarat ca am consumat 3 sticle de vin alb in combinatie cu apa minerala. toate acestea pot avea o mica relevanta in fata procurorului?
daca as putea sa va demonstrez intr-un fel ca vreau sa ma informez deoarece am chiar este vorba despre o fapta savarsita de mine!!! am uitat sa mentionez ca toate cele scrise in ultimul mesaj le-am scris si in declaratie si ca sticlele de vin le-am consumat impreuna cu doua cunostinte ceea ce am scris si in declaratia data agentilor constatatori!!!
Este importanta situatia de fapt in aprecierea gradului de pericol social al infractiunii, faptul ca nu ati condus decat 150 m, eventual intr-o zona fara trafic intens, ajuta la apararea dvs, dar oricum este foarte greu sa obtineti o solutie de NUP.
Alcolemie 1,80
gyc28
am o alcolemie de 180 la mie accident fara victime e prima abatere nu am antecedente ce se antampla? suspendare sau ecxecutare si cam cat? care sat pasi ... (vezi toată discuția)