avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 647 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Alcool la volan, refuz recoltare probe biologice, ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Alcool la volan, refuz recoltare probe biologice, consecinte

ce se poate intampla daca am fost surprins conducand un autovehicul cu o alcoolemie de 0.71mg alcool pur in aerul expirat si am refuzat recoltarea probelor biologice???
Sustragerea de la recoltarea probelor biologice este o infractiune pt care nu am auzit sa se dea NUP.

Ar trebui sa va ganditi la proces si nu la NUP.
La alcolemia pe care o aveati depaseati in mod normal limita legala.
Daca se recoltau probe biologice puteati sa scapati la recalculare poate...
Asa este urata situatia in care va aflati.
va multumesc mult!!! am urmat sfatul colegei dumneavostra mi-am angajat un avocat iar acum astept sa fiu citat pentru proces.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Conducerea sub influenta bauturilor alcoolice feli27 feli27 Unui bun prieten i s-a ridicat permisul de conducere pe baza art 87/5 si anume refuzul de a i se recolta probe biologice.Acesta a condus baut pe un drum ... (vezi toată discuția)
Alcolemie 1,80 gyc28 gyc28 am o alcolemie de 180 la mie accident fara victime e prima abatere nu am antecedente ce se antampla? suspendare sau ecxecutare si cam cat? care sat pasi ... (vezi toată discuția)
Alcol la volan florin17 florin17 intrebare de 1000 de puncte, am suflat in aparatul alcoltest unde a iesit o,87 dar nu am mers la spital, cum iese pana la urma ? (vezi toată discuția)