buna ziua,ma confrrunt si eu cu o problema daca ma puteti lamuri? apartamanetul sotului meu a fost dat de stat mamei sale acum 26 de ani,ea de atunci platea pe luna o anumita suna, pana acum 5 ani,cand a venit de la primaria un act prin care spunea ca daca nu se achita apartamentul integral ,adica suma ce mai ramasese va fi dat la primarie catre licitatie va fi pierdut,sotul meu a plecat in afara sa il cumpere.Ia trimis bani mamei lui sa il cumpere ca sa nu il piarda si ia si la pus pe numele ei,desi ii spusese k daca il cumpara ii ramane lui,el mai avand 3 frati.Ea nu a zis nimik si pana acum un an ne-a dat afara din apartament,ramanandui ei apartamentul cu tot ce e in el,noi neputand face nimika,desi ea nu a mai muncit de vreo 8 ani,fiind intretinuta de noi.Ce am putea face sa recuperam apartamentul?Mai avem sanse?Chiar daca avem domiciliul la bloc,tot ne-a dat afara.Va rog frumos ajutati-ma!
sotul dvs are doar un drept de creanta asupra sumei pe care i-a dat-o mamei sale. va fi greu de demonstrat ca i-a dat pentru achizitionarea apartamentului...oricum, daca au trecut mai mult de 3 ani de atunci riscati sa va fie prescrisa actiunea.....imi pare rau
Drept la acte
jitcadiana
Buna ziua,va rog sa ma ajutati in legatura cu o problema grava....acum 20 de ani tatalui meu de la fabrica un de a lucrat,i dat u apartament pe numele lui ... (vezi toată discuția)