avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1042 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Imputernicire legalizata pentru imputernicit legal?!
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Imputernicire legalizata pentru imputernicit legal?!

Buna ziua,

As vrea sa stiu mai multe despre acest subiect. Sunt o societate comerciala, de ce mi se cere sa fac imputernicire legalizata pentru persoana desemnata ca imputernicit legal in relatia cu CAS.
Eu ii fac o imputernicire semnata de administrator in care mentionez ca il imputernicesc sa semneze in locul.
In ce lege sunt obligat sa fac imputernicire legalizata la notar????? in ce norme regasesc aceasta obligatie?

Cel mai recent răspuns: Alexandru Dan , Consilier juridic 16:21, 1 Iulie 2013
Delegatia sub semnatura privata si stampila este valabila; posibil sa fie alt motiv pentru care va cer imputernicire legalizata, cum ar fi depunerea online a declaratiilor. Conteaza mult si ce anume vreti sa cereti de la CAS prin reprezentantul trimis.
Este vorba de semnarea contractului de furnizare , atat!! pe mine ma intereseaza sa vad scris negru pe alb ca tb legalizata imputernicirea.......unde scrie asa ceva?
Din cate stiu eu, pentru semnarea unui contract, societatea poate delega o persoana prin inscris sub semnatura privata, cu aplicarea stampilei societatii.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Sigiliu personal tibstefaug tibstefaug În normele metodologice ale OMFP 522/2003 in art 4.3. se spune: \\"Viza de control financiar preventiv se exercită prin semnătura persoanei desemnate şi ... (vezi toată discuția)
Ordin de deplasare completare corecta din punct de vedere legal loredana.s loredana.s Buna ziua, La complectarea ordinului de deplasare la rubrica \"este delegat pentru\", ce trebuie complectat corect? - mentionez ca suntem o firma de ... (vezi toată discuția)
Este opozabila semnatura aplicata cu stampila? Oceania Oceania Poate un mandatar imputernicit prin procura notariala sa intocmeasca acte in numele mandantului si sa foloseasca o stampila cu semnatura? Este legala folosirea ... (vezi toată discuția)