As vrea sa stiu mai multe despre acest subiect. Sunt o societate comerciala, de ce mi se cere sa fac imputernicire legalizata pentru persoana desemnata ca imputernicit legal in relatia cu CAS.
Eu ii fac o imputernicire semnata de administrator in care mentionez ca il imputernicesc sa semneze in locul.
In ce lege sunt obligat sa fac imputernicire legalizata la notar????? in ce norme regasesc aceasta obligatie?
Delegatia sub semnatura privata si stampila este valabila; posibil sa fie alt motiv pentru care va cer imputernicire legalizata, cum ar fi depunerea online a declaratiilor. Conteaza mult si ce anume vreti sa cereti de la CAS prin reprezentantul trimis.
Este vorba de semnarea contractului de furnizare , atat!! pe mine ma intereseaza sa vad scris negru pe alb ca tb legalizata imputernicirea.......unde scrie asa ceva?
Din cate stiu eu, pentru semnarea unui contract, societatea poate delega o persoana prin inscris sub semnatura privata, cu aplicarea stampilei societatii.
Sigiliu personal
tibstefaug
În normele metodologice ale OMFP 522/2003 in art 4.3. se spune:
\\"Viza de control financiar preventiv se exercită prin semnătura persoanei desemnate şi ... (vezi toată discuția)