avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 871 soluții astăzi

Joi, 20 martie, are loc evenimentul: Impozitul minim global de 15%: Cadrul de implementare a Directivei Pillar 2 în România. Participă →

Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Ordin de deplasare Completare corecta din punct de ...
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Ordin de deplasare Completare corecta din punct de vedere legal

Buna ziua,

La complectarea ordinului de deplasare la rubrica "este delegat pentru", ce trebuie complectat corect? - mentionez ca suntem o firma de distributie

Eu pana acum complctam doar textul "Interes de serviciu"

Multumesc anticipat
Cel mai recent răspuns: 309 , utilizator 10:00, 4 August 2011
"distributie marfa" si se indica locatia (localitatea)
buna ziua! va rog frumos, rasp si mie la o intrebare.lucrez la o firma si a venit cineva la mine sa-i pun si lui o stampila pe un ordin de deplasare ca sa i se deconteze motorina.Mi-a spus de la ce firma e dar am uitat.stampila i-am pus.e in regula.?Mi-e sa nu fi facut vreo prostie, la cate se intampla in ziua de azi. cine stie ce poate sa faca, sa falsifice stampila aia. va rog mult.astept un rasp.
V-am raspuns la mail, stimata domnisoara (@309).
In baza carui rationament ati decis sa aplicati stampila pe delegatia persoanei respective?Procedati de asemenea maniera in orice situatie in care vi se solicita
acest lucru?
In primul rand ar trebui sa aveti in vedere faptul ca stampila se aplica doar pe semnatura prealabila a unei persoane care este indreptatita sa reprezinte legal societatea;in al doilea rand stampila se aplica numai pe ordinele de deplasare ale
persoanelor care s-au prezentat la societatea unde activati in inters de serviciu,
dovedit prin mentiunea acestui fapt pe reswpectivul ordin.
In al treilea rand,trebuie evitata cu desavarsire aplicarea stampilei pe ordine de deplasare in alb (necompletate).
buna ziua! vroiam sa va spun ca s-a rezolvat. a mai trecut persoana respectiva pe la mine si am discutat.era in regula...nu aveam nici un motiv de ingrijorare...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ordin de deplasare Angela Cerdeanu Angela Cerdeanu Va rog ajutati-ma!am urmatoarea situatie:2 ingineri romani in China.Pe ordinul de deplasare firma chineza nu vrea sa isi puna stampila(situatie intalnita si la ... (vezi toată discuția)
Cabinetul individual de avocat- persoană juridică de drept privat sau public? Avocat Tabrea Alexandru Avocat Tabrea Alexandru Bună ziua! Vă rog să mă ajutați cu un răspuns la o întrebare ce-mi scapă cognoscibilității: cabinetul de avocat este persoană juridică de drept ... (vezi toată discuția)
Ordine de deplasare ang10 ang10 stiu cum se complecteaza aceste ordine, problema mea este ca nu stiu cum se pastreaza, adica se foloseste un registru special in care sa tine evidenta lor, se ... (vezi toată discuția)