avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 701 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... politistul de frontiera are in atributiile sale sa ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

politistul de frontiera are in atributiile sale sa controleze la autovehicul daca ai trusa medicala si extinctor si sa dea amenda ca sunt expirate?

buna ziua,vreau sa intreb daca politistul de frontiera are in atributiile sale sa controleze la autovehicul daca ai trusa medicala si extinctor si sa dea amenda ca sunt expirate.In alta ordine de idei este ca la procesul verbal intocmit nu a vrut sa treaca data expirarii ambelor cum am cerut doar a scris ca a trecut termenul de valabilitate , atunci nu am vrut sa semnez P.V. si a luat un martor pe care a vrut el.
Cel mai recent răspuns: wolfususro , utilizator 14:14, 1 Iulie 2013
Are acest drept..
dar daca a fost altul decat cel roman nu are ce sa va faca...
Succes

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Amenda trusa medicala si stingator cu termen de valabilitate expirat dorely dorely Buna ziua ,am o problema cu un proces verbal si vreau cu stima sa va intreb daca ma puteti ajuta cumva.Este o amenda pentru ca am avut trusa medicala si ... (vezi toată discuția)
Plangere contraventionala - martor fals pandelealin pandelealin Buna ziua ! In primul rand doresc sa va relatez cele intamplate. In seara zilei de 22.11.2010 am fost oprit de catre un agent de politie rutiera ( singur, fara ... (vezi toată discuția)
Pv scris gresit, nefondat toioo197 toioo197 Buna ziua. In urma cu o saptamana si jumatate am fost oprit de un echipaj de politie pentru un control, in urma controlului unul dintre politisti a constatat ... (vezi toată discuția)