avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 481 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Program de lucru si dializa
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Program de lucru si dializa

Buna ziua. Lucrez intr-o primarie cu progam de 8 ore pe post de consilier. In urma cu doua luni am inceput programul de dializa fiindca am pierdut transplantul de rinichi. Am obtinut certificatul de incadrare in grad de handicap -grav, intrebarea mea este cum pot corela programul de dializa(marti, joi sambata 7-11) cu programul de lucru? Mentionez ca angajatorul nu doreste sa plec la pensie.

Alte discuții în legătură

Program inegal de lucru ELENA2009 ELENA2009 buna ziua, la o societate am un program de lucru dupa cum urmeaza: luni liber marti 11 ore miercuri 7 ore joi 11 ore vineri liber sambata11 ... (vezi toată discuția)
Continuitate certificat de handicap ale75 ale75 Buna ziua, anul trecut am intrat in programul de hemodializa si am obtinut certificat de handicap grav gradul 2 (desi nu a fost corect,trebuia gradul ... (vezi toată discuția)
Program de munca inegal Daliborka Daliborka Buna ziua in cazul in care se doreste repartizarea programului inegal cum se procedeaza? desi programul zilic este de la 8-17 (o ora pauza de masa), dar s--a ... (vezi toată discuția)