avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 787 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... datare incorecta a unui document
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

datare incorecta a unui document

Buna ziua!
Am intrat de curand in conflict cu o persoana juridica si contractul incheiat intre parti a fost reziliat unilateral de catre cealalta persoana. Conntractul era de inchiriere pe o perioada determinata, ei avand calitatea de proprietar.
Nu puteau sa imi incheie contractul decat in anumite conditii. L-au reziliat, apoi cand le-am cerut despagubiri, au emis un document pe care au trecut data incorect astfel incat sa ii avantaje, dar pe care nu l-am semnat si nu pot dovedi ca l-au trimis decat poate dupa ce rezilierea a avut loc.
In acest caz, cum se cheama infractiunea, daca e infractiune..etc. Pot primi detalii despre asa ceva?
Cel mai recent răspuns: pepica , utilizator 15:28, 12 Iulie 2013
~ Conținut șters la cerere ~
merci

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Modalitati de reziliere contract inchiriere. grandanat grandanat Care sunt modalitatile de reziliere unilaterala a unui contract de inchiriere incheiat intre 2 persoane juridice (altele decat cele prevazute expres in ... (vezi toată discuția)
Incetare contract arenda ancarapan ancarapan in ianuarie 2013 am incheiat un contract de arenda pt suprafata de teren arabil pe care o detin.acum am aflat ca exista si un alt arendas in zona,care ofera o ... (vezi toată discuția)
Buna ziua. ma interesează și pe mine încetarea unilaterala ... Marian2189 Marian2189 Buna ziua. Ma interesează și pe mine încetarea unilaterala a unui contract de închiriere a unui apartament in care am locuit cu o prietena, iar din cauza ... (vezi toată discuția)