avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 705 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - impozit pe venitul ... Indemnizatie administrator nerezident Italia
Discuție deschisă în Fiscalitate - impozit pe venitul nerezidenţilor şi reprezentanţelor

Indemnizatie administrator nerezident Italia

Va rog sa-mi spuneti ce tratament fiscal va trebui sa aplic in cazul in care dorim sa acordam administratorului nerezident o indemnizatie anuala?
Mentionez ca administratorul nerezident obtine venituri de natura salariala in Italia, unde se retin si contributiile sociale.
In vederea acordarii acestei indemnizatii anuale trebuie intocmit un contract de administrare sau este suficienta o hotarare AGA in care se decide suma acordata anual?
Trebuie sa obtinem NIF-ul pentru acesta? chiar daca nu se depaseste perioada de 183 de zile de sedere intr-un an
Daca obtine venituri din salarii in Italia trebuie sa-mi prezinte formularul A1 pentru a nu-i retine contributii sociale?
Impozitul este de 16% sau 0?
Ce obligatii declarative avem? 112 + 205 sau declaratie informativa nerezidenti
Cel mai recent răspuns: anamd25 , utilizator 08:50, 5 Iulie 2013
Nu ma poate ajuta nimeni, va rog frumos!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Repartizare dividende persoana nerezidenta Daria8 Daria8 Buna dimineata! Sunt cetatean strain si am o societate in care detin 50% parti sociale. Anula acesta am repartizat dividendele pe ultimii trei ani. Stiu ca ... (vezi toată discuția)
Administrator nerezident are nevoie de nif danap2001 danap2001 stiu ca exista 2 posibilitati de inregistrare a administratorului nerezident in RO: un CNP dat de biroul de emigrari sau NIF de la administratia financiara ... (vezi toată discuția)
Angajare cetateni straini extracomunitari la punct de lucru italia biaioana biaioana buna ziua, poate ma ajuta cineva cu urmatoarea speta? sc inregistrata in 2013 in romania cu punct de lucru in italia, dorim sa facem contracte de munca pentru ... (vezi toată discuția)