avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 940 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Remunerare presedinte- cea mai ieftina varianta
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Remunerare presedinte- cea mai ieftina varianta

Presedintele blocului nostru (eu) nu este remunerat. S-a luat decizia sa fie remunerat lunar cu mirobolanta suma de 250 RON.

Care este cea mai "ieftina" metoda pentru asociatie de remunerare a presedintelui? Fara prea multe taxe si impozite catre stat.

Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: sanda65 , utilizator 05:52, 4 Iulie 2013
cum credeti ca sunt presedintii care se schimba f des, in asoc in care proprietarii nu vin la sedinte si sunt alesi numai dintre cei care vin la sedinte , oameni in varsta ,uni fara pregatire, uni se baga numai sa se razbune , alti sa-si rezolve anumite probleme. Persoanele cu pregatire nu se baga nu datorita banilor ci datorita problemelor complexe dintre locatari.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Angajare cenzor maria207 maria207 Buna seara Va rog mult sa ma lamuriti la urmatoarea problema : s-a hotarat la sedinta angajarea cenzorului si a presedintelui . Stiu ca se face un ... (vezi toată discuția)
Plata presedinte asociatie de proprietari sarar sarar Sunt presedinte a unei Asociatii de proprietari al unui singur bloc cu 88 apart. Din aceasta cauza pana in prezent nu am fost remunerat. Intrebare: Pot fi ... (vezi toată discuția)
Cum se calculeaza salariul unui presedinte? Alina Antonia Alina Antonia Un presedinte de bloc are contract de mandat cu suma de 480 lei. Oamenii platesc o suma de 3,43 lei pe apartament, in total, ei ofera 820 lei. Cum se ... (vezi toată discuția)