avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1748 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Somer si PFA
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Somer si PFA

Buna ziua, anul trecut eram angajata dar fiindca sunt traducator de profesie mi-am facut si PFA cu o suma estimata de 100 lei/an, optand insa pentru calcularea venitului in sistem real. Intre timp contractul de munca mi s-a terminat si mi-am depus actele de somaj fiindca din PFA am castigat anul trecut o suma destul de mica de doar cateva sute de lei. Pentru ca totusi cam o data la o luna-doua (sau si mai rar) mi se solicita cate o traducere (si fiindca nu as dori sa pierd definitiv colaborarea cu agentia de traduceri) as dori sa stiu daca pot emite facturi pentru serviciile de traducere. Mentionez ca poate trece o luna sau chiar mai mult intre lucrari (de exemplu ultima factura am emis-o acum 4 luni) iar in general totalul din facturile emise s-a incadrat intre 50-100 lei.
Multumesc anticipat.
Cel mai recent răspuns: Jazmin , utilizator 15:29, 3 Iulie 2013
Buna ziua,

multumesc tare mult pentru lamuriri.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Persoana fizica autorizata carabetdoina carabetdoina Pe perioada in care beneficiez de ajutor de somaj pot sa devin persoana fizica autorizata?Ce venituri pot realiza ca PFA in aceasta perioada? Va multumesc (vezi toată discuția)
Sunt somer si vreau sa imi infiintez pfa emma199go emma199go Sunt somer. Vreau sa-mi infiintez PFA . Este adevarat ca : 1. Timp de 3 luni dupa infiintarea pfa-lui voi beneficia in continuare de somaj? 2. dupa aceste 3 ... (vezi toată discuția)
Ajutor somaj i.i. Lumena Lumena buna ziua, Am o intreprinde individuala si veniturile mele sunt la limita, as dori sa stiu daca pot beneficia de ajutor de somaj deoarece am inteles ca PFA ... (vezi toată discuția)