avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 584 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Divort cu minor
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Divort cu minor

Dupa 6 ani de casatorie, ma regasesc in situatia de a incheia casnicia. Am intentat divortul: culpa comuna. Printre motivele prezentate in cererea de divort se numara si consumul de alcool al sotului si comportamentul neadecvat in prezenta minorului, plus detalii. Nu am pretentie la bunuri, la nimic altceva. Solicit doar custodia fetitei si atat!

Intrebarea mea este urmatoarea: se poate divorta fara martori? Si fara hartii care sa ateste abuzul psihic si fizic? Din simplul motiv ca oamenii fie nu vor sa se implice, fie nu stiu ce s-a intamplat la noi in casa.
Am incercat varianta prin mediator,lucru cu care nu este de acord...El nu este de acord cu divortul.
Ce se intampla in cazul acesta?
Cel mai recent răspuns: Bojan I.M. , Mediator 20:34, 1 Iulie 2013
Daca nu e de acord cu divortul, aveti nevoie de martori.
Si daca solicitati custodia minorei aveti nevoie de probe. In lipsa acestora autoritatea parinteasca se va exercita in comun.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Am sanse sa obtin custodia totala a fiicei mele? anna4 anna4 Buna ziua,vreau sa divortez de sotul meu,certuri zilnice,nu contribuie la cresterea copilului in varsta de 5 ani,orice gest al copilului il irita,banii ii ... (vezi toată discuția)
Custodie mariusss78 mariusss78 Bună ziua,am avut o relație de concubinaj de aprox 1 an de zile din care sa a născut o fetiță care acum are 6 luni,am ajuns sa punem pct relație acum o ... (vezi toată discuția)
Custodie comuna Enaru Radu Enaru Radu Buna seara!In urma divortului de comun acord la notar s-a stabilit domiciliul copilului la tata respectiv subsemnatul,mama platind lunar o pensie alimentara.In ... (vezi toată discuția)