avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 158 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate - partida dublă şi ... Plata impozit
Discuție deschisă în Contabilitate - partida dublă şi obligaţii fiscale declarative pentru societăţile comerciale

Plata impozit

Buna ziua, unde si cum se plateste impozit pe venit la o microintreprindere, cu ordin de plata care se complecteaza cu ajutorul programului descarcat de siteul anaf? sau este alta varianta?
Cel mai recent răspuns: Horatiu Hagiu Consultant Fiscal , Consultant fiscal 17:47, 3 Iulie 2013
Mai aveti varianta (cu acelasi program descarcat de pe site-ul Anaf) completarii unei foi de varsamant pe baza carei veti plati cash la Administratia Financiara unde este arondata societate dvs.
Dle/dna fdlevente am si eu o doua curiozitati nevinovate (necesare unui sondaj intern):
- in ce calitate "complectati" dvs. respectivele OP-uri? De contabil prestator de servicii sau de antreprenor - proprietar de microinteprindere?
- societatea foloseste sisteme de internet banking?
Multumesc
Ultima modificare: Miercuri, 3 Iulie 2013
Horatiu Hagiu Consultant Fiscal, Consultant fiscal

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Plata impozit microintreprindere FlorinDP FlorinDP Buna ziua, Am deschis o microintreprindere (fara angajati) in ianuarie. Am facturat 500 lei in aprilie, si am depus D100 (trim 2) cu suma de 15 lei (3%) ... (vezi toată discuția)
Actualizare program ordin de plata si foi de varsamant – versiune din 26.11.2012  Gabriela Monica Ionescu Gabriela Monica Ionescu Aplicatia pentru prelucrarea asistata, validarea si listarea ordinelor de plata/foi de varsamant conform cu OMFP nr.246/2005 cu modificarile si completarile ... (vezi toată discuția)
Fise de post Doina Elena Doina Elena va rog mult de tot daca puteti sa ma ajutati si pe mine cu niste fise de post pentru domeniul de activitate comert- supermarchet si constructii -f.p. ... (vezi toată discuția)