avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 353 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate - partida dublă şi ... Plata impozit
Discuție deschisă în Contabilitate - partida dublă şi obligaţii fiscale declarative pentru societăţile comerciale

Plata impozit

Buna ziua, unde si cum se plateste impozit pe venit la o microintreprindere, cu ordin de plata care se complecteaza cu ajutorul programului descarcat de siteul anaf? sau este alta varianta?
Cel mai recent răspuns: Horatiu Hagiu Consultant Fiscal , Consultant fiscal 17:47, 3 Iulie 2013
Mai aveti varianta (cu acelasi program descarcat de pe site-ul Anaf) completarii unei foi de varsamant pe baza carei veti plati cash la Administratia Financiara unde este arondata societate dvs.
Dle/dna fdlevente am si eu o doua curiozitati nevinovate (necesare unui sondaj intern):
- in ce calitate "complectati" dvs. respectivele OP-uri? De contabil prestator de servicii sau de antreprenor - proprietar de microinteprindere?
- societatea foloseste sisteme de internet banking?
Multumesc
Ultima modificare: Miercuri, 3 Iulie 2013
Horatiu Hagiu Consultant Fiscal, Consultant fiscal

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Plata impozit microintreprindere FlorinDP FlorinDP Buna ziua, Am deschis o microintreprindere (fara angajati) in ianuarie. Am facturat 500 lei in aprilie, si am depus D100 (trim 2) cu suma de 15 lei (3%) ... (vezi toată discuția)
Actualizare program ordin de plata si foi de varsamant – versiune din 26.11.2012  Gabriela Monica Ionescu Gabriela Monica Ionescu Aplicatia pentru prelucrarea asistata, validarea si listarea ordinelor de plata/foi de varsamant conform cu OMFP nr.246/2005 cu modificarile si completarile ... (vezi toată discuția)
Am deschis un srl-d in 2015 eleanordum eleanordum Buna ziua! Am deschis un SRL-D in 2015, iar in 2016 am facut toate demersurile la ONRC pentru a suspenda activitatea firmei pentru o perioada de 3 ani. Dupa ... (vezi toată discuția)