avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 525 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... E corect !!? Imputare marfuri expirate
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

E corect !!? Imputare marfuri expirate

lucrez de 10 luni ca vinzator intr-un supermaket dar din cauza lipsei vinzarilor magazinul nu mai merge de 2 luni si in consecinta multe produse au expirat , deci ne fiind vina angajatilor . patronul ii amenninta pe acestea ca le va opri drepturile salariale adica nu le va mai plati nici un ban pe salari pe ultimele 2luni motivind ca ,, le va opri bani pe produsele expirate'' si spatiul il va inchiria la alta firma , poate sa faca acest lucru ?? doar nui vina angajatilor ca marafa nu sa vindut ...
Cel mai recent răspuns: Adolfina Pop , Consultant fiscal 08:46, 2 Iulie 2013
Nu, daca angajatii nu au nici o vina sigur ca nu poate sa retina angajatilor din salar.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Salar chissonia chissonia angajatorul ma obliga sa ii semnez statul de plata cu salarul minim pe economie desi in mana primesti alta suma,lucrez la un supermaket unde spatiul nu se ... (vezi toată discuția)
Problema vladp33 vladp33 lucrez intr-un magazin specializat in vanzare telefoane mobile amblasat in galeria nui supermarket. vineri am avut neplacerea sa fiu furat de 300 de lei de ... (vezi toată discuția)
Sesizare klappaucius klappaucius Buna ziua ma numesc cristian si asi dori sa stiu si eu unde pot face o sesizare (reclamatie) impotriva unei SC pentru abuz in serviciu cu angajatii ... (vezi toată discuția)