avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 986 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... sesizare
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

sesizare

Buna ziua ma numesc cristian si asi dori sa stiu si eu unde pot face o sesizare (reclamatie) impotriva unei SC pentru abuz in serviciu cu angajatii societatii,obligarea acestora la comercializarea produselor de panificatie expirate din magazin mentionez ca aceste produse vin expirate in magazin uneori chiar din fabrica iar in cazul in care aceste produse nu se pot comercializa imputarea acestora angajatilor din salariul propriu,iar la intrebarea unui angajat pusa catre angajator in ziua primirii salariului cind i s-a oprit din banii personali pe aceste produse necomercializate care in cadrul societatii se numeste retur(unde scrie ca trebuie sa plateasca angajatii returul) raspunsul a venit din partea patronului,citez ca dumnealui nu are legi si ca dumnealui isi face legile dupa cum pofteste.Va multumesc, [editat]
Ultima modificare: Miercuri, 7 Septembrie 2011
ContSters20980, utilizator
Cel mai recent răspuns: Stefania Paraschiva , Contabil 12:43, 7 Septembrie 2011
incercati sa relatati povestea la ITM

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Deschide s.r.l. stanbogdan23 stanbogdan23 Buna ziua, am si eu cateva nelamuriri: 1. Vreau sa imi deschid un S.R.L. cu un prieten , suntem studenti amandoi , vreau sa stiu daca exista vreo reducere? 2. ... (vezi toată discuția)
Lipsa la inventar andyuta andyuta Buna seara, Mi\'am dat demisia din motive personale,am stat in preaviz doar 7 zile,acum fiind in concediu medical timp de o saptamana,urmand ca apoi sa;mi ... (vezi toată discuția)
Imputare salariu incaltaminte piele intoarsa annemarry010191 annemarry010191 Buna ziua, Lucrez de aproximativ 2 ani la o firma care are ca produse de vanzare incartaminte piele naturala, lacuita, intoarsa, genti si accesorii. Suntem 4 ... (vezi toată discuția)