avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 658 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... Amenda RATP
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

Amenda RATP

Buna Ziua!

As dori si eu o informatie legata de amenda RATP ( Ploiesti) pe care am primit-o in cursul anului 2010!

Problema sta in felul urmator am luat amenda din cauza ca nu aveam abonamentul la mine , am semnat procesul verbal cu gandul sa contest amenda! Fiind prima amenda luat nu am stiut ca termenul este de 15 zile de la data semnarii procesului verbal.

Intrebarea mea este: se mai poate face ceva acum?

Multumesc!
Cel mai recent răspuns: Gabriela Pintea , Consilier juridic 00:46, 3 Iulie 2013
Împotriva unui proces verbal de contravenţie se poate face plângere în termen de 15 zile de la data înmânării sau comunicării acestuia. Dacă procesul verbal de contravenţie v-a fost înmânat acum trei ani iar dvs. nu l-aţi atacat, nu mai puteţi să faceţi nimic.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Amenda ratp alialin alialin Am primit o amenda RATP deoarece, grabindu-ma, mi-am uitat acasa portofelul cu toate actele, bani si abonament RATP. A venit controlul si le-am explicat ca nu ... (vezi toată discuția)
Vreau sa contest in instanta un proces verbal incheiat in 2012 luiz luiz ce sonse am eu ??/ aveam 15 ani cind pe scuterul unui prieten in calitate de copilot am avut ghinionul de a fi si am fost amendat k 400 asta in 2012 vreau sa ... (vezi toată discuția)
Contestatie impotriva ratp respinsa mariacorina mariacorina Am si eu o mare nelamurire ... in aprilie 2010 am fost prinsa de controlorii ratp neavand abonamentul la mine (abonament valabil ptr luna aprilie) , mi-au ... (vezi toată discuția)