avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 612 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Vreau sa contest in instanta un proces verbal incheiat ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Vreau sa contest in instanta un proces verbal incheiat in 2012

ce sonse am eu ??/ aveam 15 ani cind pe scuterul unui prieten in calitate de copilot am avut ghinionul de a fi si am fost amendat k 400 asta in 2012 vreau sa contest in instanta crede-ti k cistig sau...
Cel mai recent răspuns: Gabriela Pintea , Consilier juridic 14:23, 5 Februarie 2014
Pai de ce a fost amendat copilotul si nu pilotul?
Sanse mai mici sau egale cu 0 (ZERO).
Potrivit art. 31, alin. (1) din O.G. nr. 2/2001, împotriva procesului-verbal de constatare a contravenţiei şi de aplicare a sancţiunii se poate face plângere în termen de 15 zile de la data înmânării sau comunicării acestuia. Dacă procesul verbal de contravenție v-a fost înmânat sau comunicat în anul 2012, singura soluție pe care o va pronunța instanța va fi aceea de respingere a plângerii.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Amenda de recuperat aser aser am platit o amenda pt.proces verbal de contraventie si taxa de despagubire rovinieta acum 6 luni deoarece nu aveam timp in 15 zile de la primire sa formulez ... (vezi toată discuția)
Plangere contraventionala tardiv formulata aleirbag aleirbag Buna ziua, Conform O.G. nr. 2/2001, impotriva unui Proces Verbal de constatre a contraventilor se poate face plingere in termen de 15 zile de la data ... (vezi toată discuția)
Amenda ratp snatchnew snatchnew Buna Ziua! As dori si eu o informatie legata de amenda RATP ( Ploiesti) pe care am primit-o in cursul anului 2010! Problema sta in felul urmator am luat ... (vezi toată discuția)