avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 686 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... dosarele CNSAS si cine ne sunt securishtii si ce facem ...
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

dosarele CNSAS si cine ne sunt securishtii si ce facem cu ei ??

AVEM UN NOU SUBIECT INCITANT SI ACTUAL! DOSARELE CNSAS ...CE AU AJUNS DEJA LA JUECATA IN FOND LA CURTEA DE APEL BUCURESTI, ...SI CARE SE CER IN JUSTITIE PT A DEMASCA SI A-I CALIFICA DREPT DELATORI CU DECIZIE , PE TOTI CEI CE AU FOST LUCRATORI DE SECURITATE SAU COLABORATORI A-I SECURITATII !
FARA NICI O NOIMA , SAU CRITERIU DE SELECTIE, AICI VOR SA II BAGE PE TOTI; OFITERI, GENERALI, MILITARI IN REZERVA SI CIVILI....SPORTIVI SI MAGISTRATI....MINORI SI MAJORI.....FEMEI SI BARBATI , ETC.
TEMEIUL ESTE LA FEL DE IMORAL CA SI MATERIA CE SE VREA REGLEMENTATA...OUG 24/2008 ADOPTATA SI MODIFICATA PRIN LEGEA 293 DIN 14 NOV.2008....
DAR CARE ESTE FINALITATEA JURIDICA SI INTERESUL PROMOVARII UNOR ASEMENEA ACTIUUNI IN CONSTATARE?? ...CU UN VERDICT DE COLABORATOR AL SECURITATII SA POTI PROMOVA , ULTERIOR , IN CIVIL O ACTIUNE IN DAUNE/DESPAGUBIRI MORALE, ETC....AVIND LA BAZA O RASPUNDERE CIVILA DELICTUALA ???!!
SAU SUNT ALTE RATIUNI CE IMI SCAPA MIE PE MOMENT ! ?? VA ROG SA ELABORATI/COMENTATI SI ARATATI CARE SUT EVENTUALELE EXCEPTII DE INVOCAT IN FATA C.A.B CONTENCIOS, MAI ALES CA AM VAZUT SI AVOCATI, JURISTI, MAGISTRATI INCLUSI IN "MAREA DEMASCARE CNSAS" ! ! VA ASTEPT CU INTERES SA DEZBATEM !=D>

Alte discuții în legătură

Calomnie dumitru2000 dumitru2000 in ziarul X a fost calomniata o persoana. Persoana vrea sa dea in judecata -plangere penala- atat ziarul cat si zutorul articolului. ... (vezi toată discuția)
Exista profesia de "analist politic" ? dumitru2000 dumitru2000 exista profesia de \"analist politic\" ? este cumva un nomenclator al profesiilor unde sa fie reglemantata aceasta profesie ? sau aceasta profesie nu ... (vezi toată discuția)
De ce nu se respecta regulamentul de concurs pentru 15 noiembrie 2009 ? king_julian king_julian Se pare ca si in aceasta sesiune (la fel ca in celelalte) nu se respecta Regulamentul de concurs ! Mai precis, desi se precizeaza clar categoriile ce se pot ... (vezi toată discuția)