avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 624 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Extras din registrul public
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Extras din registrul public

Buna ziua,
Ma poate ajuta si pe mine cineva cu un raspus? Mi s-a pus in vedere sa depun la dosar un extras din registrul public in care este mentionata imputernicirea reprezentantului legal al societatii reclamante.
De unde iau acest extras?
Da, puteti solicita.

In general, extrasele se scot de la autoritaile care au aprobat infiintarea persoanelor juridice (soc.com, asociatii/fundatii, asoc proprietari etc).
Am solicitat certificat constatator si am aflat ca actionariatul s-a schimbat si in locul administratorului, persoana imputernicita etc este un offshore.
In cazul acesta se mai continua actiunea de recuperare a debitului prin cerere de valoare redusa sau se face pe drept comun?

Multumesc
Nu va pot da un raspuns corect din punct de vedere procedural fara a cunoaste speta.

Diferenta intre dreptul comun si cererea cu valoare redusa nu o face actionariatul ci pretentia concreta.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Dovada calitate reprezentant legal asociatii si fundatii situatia ... Maria Adriana Marinescu Maria Adriana Marinescu dovada calitate reprezentant legal asociatii si fundatii situatia data, litigiu in instanta: uniune asociatii de proprietari( reclamanta) in ... (vezi toată discuția)
Cerere de chemare în judecatã machis machis În conformitate cu art.9 al.3 din OG 2/2001, în calitate de agent constatator, am formulat mai multe cereri la judecătorie ( de ordinul zecilor) în vederea ... (vezi toată discuția)
Acte necesare infiintare nou punct de lucru onrc kacsabe kacsabe Buna ziua, Am uitat peste discutiile anterioare, dar nu am gasit lista completa cu documentele ce trebuie depuse la Registrul Comertului pentru infiintarea ... (vezi toată discuția)