avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 905 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... zile de concediu neplatite
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

zile de concediu neplatite

Firma la care am lucrat si-a desfintat productia (ei mai functioneaza pe net) cu data de 1 02 2009.Pe cartea de munca la aceasta firma am 3 luni, as vrea sa stiu si eu daca am dreptul la zile de concediu pe aceste luni si cum pot face sa recuperez bani daca dansi refuza.Precizez ca nu am primit inca cartea de munca.

Va multumesc
Cel mai recent răspuns: Nicoleta Ilea , Consultant resurse umane 15:07, 12 Martie 2009
Adresa nu mai are decat online atat .Ce pot face in situatia asta? Nu mai figureaza cu nici o adresa , cu nici un sediu.

Va rog sfatuiti-ma si pe mione ce sa fac.

Pot sa-i trimit online notificarea?
Interesati-va la registrul comertului. Orice firma are un sediu, care trebuie sa fie la o anumita adresa. Aflati care este adresa sediului societatii respective si trimiteti notificarea prin posta , cu confirmare de primire.
Orice societatea are declarat la Registrul Comertului un sediu social, nu se poate sa nu. La acea adresa trimiteti notificarea cu confirmare de primire.
Daca stiti J-ul si CUI-ul puteti afla aceste data si de pe site-ul Registrului Comertului sau al Ministerului de Finante (cred

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Recuperare carte de munca zmari zmari Buna ziua, Am lucrat la o societate din Bucuresti, incepand cu 03.09.2010, mi-am depus demisia in 28.09.2010 cu preaviz de 15 zile, preavizul urmand sa ... (vezi toată discuția)
Calcul preaviz concediere Ionut B Ionut B In cazul concedierii (motive neimputabile), durata preavizului fiind de 20 de zile lucr., termenul in cauza curge de la data comunicarii, sau incepand cu ziua ... (vezi toată discuția)
Pot sa intru in somaj din cic daca firma nu mai exista? armeanu roxana armeanu roxana buna ziua! am doi copii. o fetita de 3ani si1/2 si un baietel care pe 19.11 face doi ani. sunt in cic din 2005. acum ar trebui sa ma intorc la serviciu, doar ... (vezi toată discuția)