avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 624 soluții astăzi

Joi, 6 februarie, are loc evenimentul: AI Act: De la reglementare la implementare - Ghid practic de conformare pentru companii. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... pot sa intru in somaj din cic daca firma nu mai exista?
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

pot sa intru in somaj din cic daca firma nu mai exista?

buna ziua!
am doi copii. o fetita de 3ani si1/2 si un baietel care pe 19.11 face doi ani.
sunt in cic din 2005. acum ar trebui sa ma intorc la serviciu, doar ca firma unde am lucrat nu mai exista tot din 2005.
dar nu este inregistrat la registrul comertului ca s-a desfintat. am verificat si inca apare, dar este mentionata o hotarare de dizolvare conform art.237 din legea 31/1990. de asemenea nu mai are sediu si nu a mai depus bilant din 2005.
ce pasi trebuie sa urmez ca sa pot intra in somaj pana imi gasesc de munca?
Cel mai recent răspuns: rocriss , utilizator 10:25, 3 Noiembrie 2009
Contactati administratorul/directorul societatii sa va elibereze cartea de munca si eventual decizia de concediere, cu acestea mergand la somaj sa va puna in plata.
Daca nu puteti contacta administratorul societatii puteti face o cerere la ITM pentru a va elibera copii de pe decizia de incetare a contractului de munca si, eventual carnetul de munca.
Trebuie sa stiti numele si codul fiscal al societatii.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Dizolvarea unei firme cu datorii catre alte firme Stefan99 Stefan99 Buna ziua. Ma numesc Stefan si sunt administratorul unei SRL care are activitatea suspendata de aproximativ 2 ani. Cu putin timp in urma am primit o ... (vezi toată discuția)
Dizolvare firma - vreau si eu o parere bogda21 bogda21 e putin cam complicata situatia ....sa va explic mai intai....este vorba despre o firma infiintata pe 7 august 2006 si are 3 asociati numai ca unul dintre ... (vezi toată discuția)
Lichidare pentru srl dizolvat de tribunalul bucuresti la cererea rc mihai0204 mihai0204 Buna ziua, În 2003 am înființat o societate (la care sunt unic acționar) pe care însă nu am folosit-o și pentru care nu am depus doar o ... (vezi toată discuția)