avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 571 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... Inchidere sau suspendare PFA? Medic in concediul de ...
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

Inchidere sau suspendare PFA? Medic in concediul de crestere copil

Buna ziua!
Revin cu o noua problema pe acest forum exceptional prin seriozitatea de care da dovada,precum si prin prin promptitudinea raspunsurilor

Lucrurile stau in felul urmator:sunt o gravidutza ce aciveaza ca medic in cadrul unui PFA (chiar PFI-pt profesiile liberale). Cand voi intra in conediul de crestere a copilului voi primi 85% din veniturile de pe aceasta entitate.As dori sa stiu dc pe perioada incasarii acestei indemnizatii pot INCHIDE PFA-ul!!!!Sau am voie doar sa-l SUSPEND pana cand face bebe 1 an? Multumesc anticipat!
Cel mai recent răspuns: thhessy , utilizator 09:00, 3 Iulie 2013
Pentru a beneficia de indemnizatia crestere copil puteti suspenda activitatea.
Am inteles. Dar daca as dori sa inchid PFA -ul?(pt ca nu voi mai desfasura sigur activitate in cadrul lui)?CE REPERCURSIUNI AR EXISTA DIN PARTEA STATULUI (ceva plati anticipate,taxe de radiere...) ?Multumesc frumos!

P.S. In cazul suspendarii,cam care ar fi costurile(tinand cont ca nu e inregistrat la ORC ,ci doar la Admin.Financ.) si cum ar trebui sa procedez cu taxa lunara pt contabil?

Concluzionand,pe termen lung,este mai avantajos sa suspend sau sa inchid? Va multumesc!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pfa - indemnizatie crestere copil clau_dia2001 clau_dia2001 Buna ziua, Sunt in situatia in care trebuie sa-mi deschid un PFA si am aflat ca voi avea si un bebe. As dori sa stiu cum se acorda indemnizatia /concediul ... (vezi toată discuția)
Pfa in timpul cic danielamm danielamm Buna ziua, Ma aflu in concediu de crestere a copilului pana la 1 an, incepand cu luna octombrie 2015. Anterior nasterii am fost angajata si pe baza ... (vezi toată discuția)
Inchidere pfa traducator Giorgina Giorgina Buna ziua, va rog foarte mult sa-mi raspundeti la o intrebare la care toti cei indreptatiti a sti au ridicat din umeri. Detin un Pfa-traducator autorizat. ... (vezi toată discuția)