avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1321 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... PFA in timpul CIC
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

PFA in timpul CIC

Buna ziua,

Ma aflu in concediu de crestere a copilului pana la 1 an, incepand cu luna octombrie 2015. Anterior nasterii am fost angajata si pe baza salariului mi-a fost calculata indemnizatia de crestere a copilului. In acest timp am avut un pfa la norma care era deja suspendat pana in 31 decembrie 2015 deoarece nu aveam activitate pe el.
Din cauza unor probleme nu am reusit sa inchid pfa-ul pana acum, abia astazi am mers la Registrul Comertului sa depun cererea de radiere.
Este posibil ca din cauza perioadei 1 ian 2016 - 14 ianuarie 2016 in care pfa-ul figureaza ca fiind activ, sa mi se suspende indemnizatia de crestere a copilului? Nu am avut activitate pe el, nu am incasat facturi.Ce pot face pentru a dovedi ca nu am avut incasari?
Va multumesc!

Alte discuții în legătură

Cum se comunică o decizie de respingere de acordere indemnizație crestere copil? Gabrielmarian1986 Gabrielmarian1986 Copilul mi s-a nascut in 09.04 2017. Am avut un P.F.A. din 2014. Venitri am avut pana in decembrie 2015. .P.F.A.-ul l-am avut deschis pana in iunie 2016. Nu ... (vezi toată discuția)
Continuitate concediu crestere copil pentru un pfa AndraChristina AndraChristina Buna ziua, In acest moment ma aflu in concediu de crestere copil, urmand ca fetita sa implineasca doi ani in data de 5 noiembrie 2015. In acelasi timp sunt ... (vezi toată discuția)
Cum se calculează o indemnizație creștere copil dacă am avut un p.f.a. si cele 12 luni sunt constituite din 6 luni in care am avut venit si 6 luni in care nu am avut venit? Gabrielmarian1986 Gabrielmarian1986 Precizez ca la PFA plateam impozit in functie de venit (Nu aveam un impozit impus anual de ANAF.). Dosarul de indemnizatie copil mi-a fost respins pe motiv ca ... (vezi toată discuția)