avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 727 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... constructie casa de vacanta
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

constructie casa de vacanta

Buna ziua. In urma cu 10 ani parintii mei au cumparat o gradina undeva la tara. Pe extrasul CF apar doua numere top, unul pt. casa+curte, iar altul pt gradina, desi pe acest teren nu se mai afla nimic, doar iarba, nici o constructie(odata, demult a fost, dar inainte de a cumpara terenul). Acum eu as dori sa imi construiesc o casa de vacanta. Ce e de facut, e posibil?
Cel mai recent răspuns: AVOCAT ZAHARIA CALIN FLORIN , Avocat 16:20, 11 Martie 2009
da, este posibil.Daca este acelas proprietar, nu vedem care ar fi problema. Daca sunt doi proprietari, trebuie sa reglementati cartea funciara si apoi puteti construi fara probleme.
succes.
Este posibil, atat timp cat vi se emite autorizatie de constructie, certificat de urbanism si evident sa fie in intravilan.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cumparare teren cu probleme pt constructie casa tripluX tripluX Buna seara! Vreau sa cumpar un teren intravilan 400 mp.de la o persoana care mi-a aratat ca si act doar un titlu de proprietate. A zis ca urmeaza sa faca ... (vezi toată discuția)
Extras cf listeaz terenul ca intravilan, dar apare extravilan pe certificatul de urbanism cangheluta cangheluta Am cumparat un teren al carui extras CF arata ca terenul este intravilan. Cind am extras un Certificat de Urbanism pentru a cere o Autorizatie de Constructie ... (vezi toată discuția)
Teren intravilan - curte constructii atomatom atomatom In extrasul de carte funciara este specificat pentru acest teren: Categorie de folosinta: curte constructii Suprafata: ... Observatii: loc de casa Sunt ... (vezi toată discuția)