daca in cartea de munca este specificata perioada lucrata in grupa II de ce mai trebuie sa cer adeverinta mai ales firma nu stiu ca mai exista si daca in aceasta perioada am lucrat si ca primitor distribuitor inainte am lucrat zugrav din 18 anii gr II 5,ani 6 luni am lucrat ca primitor distribuitor dar este incarat inscris in CM se ia in considerare ca gr II ? iar daca am fost mic mesrias si am cotizat in aceasta perioada nu am nici o adeverinta sau inscris in CM se considera gr II si aceasta perioada am lucrat si in UMMR 16 Februrie de unde am o adeverinta editat mai vechi este valabil care specifica si aceasta unitate este Gr II va rog sa ma lamuriti in a vedea ce e drept si ce nu e deore ce unele persoane cer aceasta adeverinta daca este scris in CM perioada lucrata in gr II va multumesc
chiar daca am fost incadrat primitor disribuitor in perioada 1987 si 1992 si aceasta perioada este specificata gr II in CM scrisa atunci care este incadrarea sau specificatia este luat in calcul si aceasta perioada ca gr II lucrati