avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 423 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Alcool, vatamare corporala si fuga de la locul ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Alcool, vatamare corporala si fuga de la locul accidentului

Salut!Acum 2sapt. am baut si m-am urcat in masina ,auzind ca fratele meu are probleme si grabindu-ma am dat peste 2 pers care treceau strada neregulamentar rupandu-i uneia piciorul si celelaltei i-am provocat cateva leziuni.
Dupa 30 de min. m-a legitimat politia care erau in cautarea mea, in aparat etilotest mi-a iesit 0,65 in aerul expirat, in sange o sa-mi iasa dublu, iar cu partile vatamate nu ma pot intelege din cauza sumei pe care mi-o cer deoarece nu-i am. CARE SUNT CONSECINTELE DUPA CE AJUNG IN INSTANTA?Va multumesc!:(
Nu va aflati intr-o situatie foarte fericita , observ din descriere pe langa infractiunile prevazute de art.87 alin.1 din OUG 195/2002, art.184 C.P. si savarsirea infractiunii de parasire a locului accidentului prevazuta de art.89 din OUG 185/2002.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Accident andreyutzu22 andreyutzu22 Am si eu o problema...am patit in octombrie un accident...o tamponare intr-un parapet....nu au fost victime...problema este ca eram sub influenta ... (vezi toată discuția)
Am condus fiind sub influenta alcoolului adyadyady adyadyady am si yo o probleam si as dori niste informati .. am fost prins baut la volan cu 0,74 in aer respirat si am fost dus la probe de sange am inteles ca probele de ... (vezi toată discuția)
Alcoolemie 0.53 aer expirat ionutx ionutx buna ziua. Am fost depistat cu o alcoolemie de 0.53 in aer expirat, mi-au fost recoltate probe biologice iar acum trebuie sa astept rezultatul. Imi poate ... (vezi toată discuția)