avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 293 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme privind insolvenţa, ... Firma radiata - autoturism fara stapan
Discuție deschisă în Probleme privind insolvenţa, lichidarea judiciară şi falimentul

Firma radiata - autoturism fara stapan

Un SRL nu a mai avut activitate din aprilie 2008.La acea data nu inregistra datorii.Firma nefiind declarata inactiva , a fost acea perioada de impozit forfetar, in care s-au adunat inclusiv penalitatile pana la vreo 5000ron
.Mentionez ca exista pe firma un autoturism.De pe internet, am aflat ca cei de la ANAF au instituit sechestru pe autoturism. Tot de pe internet am aflat ca firma in 2012 a fost declarata insolventa si a fost radiata .Pana aici sa zicem toate bune si frumoase, dar ce se intampla cu autoturismul, el totusi exista , cui apartine in aceasta situatie.
Impozitul pentru autoturism, nu a mai fost platit din 2008.Ce se intampla cu acel sechestru?
Cel mai recent răspuns: r111 , utilizator 23:34, 2 Iulie 2013
Completez ca, in evidenta contabila acel autoturism era amortizat , dar nu a fost radiat din circulatie.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Dizolvare firma inactiva alin_bv alin_bv Buna seara Spuneti-mi va rog, exista posibilitatea ca o firma sa nu fie declarata inactiva chiar daca nu a depus declaratiile 100 si 300 din aprilie 2008 ... (vezi toată discuția)
Societate fara activitate - impozit forfetar narcisa07 narcisa07 Am si eu o intrebare: am o societate (SRL) care de 3 ani nu are activitate dar nu am declarat-o suspendata, sunt asociat cu 10% si administarator, i-am depus ... (vezi toată discuția)
Firma inactiva, in curs de lichidare, declaratii nedepuse larysamat76 larysamat76 Buna ziua! Va rog sa ma ajutati cu niste sfaturi privitoare la un SRL. Starea societatii: inceput de lichidare 5ian.2006, procedura inaintata de DGFP Iasi, ... (vezi toată discuția)