avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 284 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Plangere impotriva dealer-ului unei SC din Olanda
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Plangere impotriva dealer-ului unei SC din Olanda

Unde sau cui pot sa ma adreses in cazul unei fraude a dealer-ului unei SC din Olanda care a luat o marfa destinata Societatii mele si a vandut-o altei societati insusindu-si astfel suma de bani aferenta. Bineinteles ca este in complicitate cu o firma de transport pe care nu o stiu sigur dar o banuiesc. In final eu m-am ales cu o factura externa (pe care nu am cum sa o recunosc , primita prin posta) si el cu banii. Intr-un final a recunoscut ca a luat marfa dar acum nu mai raspunde nici la telefon.
Cum pot rezolva aceasta problema!??? Unde pot sa ma adresez???

Alte discuții în legătură

Factura intracomunitara trimisa fara marfa!! pimionela pimionela Am primit la sfarsitul lunii aprilie o factura de la un furnizor extern fara ca eu sa fi primit efectiv marfa. Am sunat bineinteles acolo ca sa aflu ca s-a ... (vezi toată discuția)
Se poate o intrebare samsarul samsarul am o firma de transport,deci anunturi de mica publicitate,efectuez transport pt o firma ce plateste altei firme cu cec,eu ca transportator duc cecul,cecul nu ... (vezi toată discuția)
Produse comandate telefonic/messenger, platite si nelivrate pandorapearl pandorapearl Buna ziua, Scriu in numele prietenului meu. El a comandat telefonic si partial prin Facebook messenger produse alimentare (carnati, mezeluri) dar si bauturi ... (vezi toată discuția)