avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1060 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Completarea actiunii de incredintare minor
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Completarea actiunii de incredintare minor

As dori sa aflu cum se procedeaza in situatia in care s/a introdus o actiune de incredintare minori catre mama, la data introducerii actiunii mama copiilor era insarcinata cu al 3 lea copil, primul termen a fost, s/au pus in discutie problele, s/au propus martorii, depus inscrisuri etc. De o saptamana s/a nascut al 3 lea copil pt care mama ar dori sa ceara incredintarea lui, cum se porcedeaza? In cadrul acestei actiuni sau separat? Al 2 lea termen va fi la sfarsitul lunii martie.
Va multumesc si astept raspuns
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 00:49, 14 Martie 2009
sa inteleg ca sunteti intr-un proces de divort cu incredintare de minor sau doar incredintare?
cred ca ati putea incerca completarea actiunii dvs.
Puteti face precizari la actiunea introductiva si solicita completarea acesteia.
este un proces de incredintare, parintii nu sunt casatoriti, si atunci va trebui sa faca o cerere reconventionala si sa o depuna in ziua cu procesul?
da, se poate face o actiune reconventionala, dar trebuie depusa cu cel putin 5 zile inainte de termenul de judecata.
daca mama a introdus cererea principala cum sa formuleze o reconventionala fata de propria-i cerere?sau nu am inteles eu situatia?

Alte discuții în legătură

Stabilire program vizitare minor georgescu_ro georgescu_ro buna ziua, am si eu o intrebare... In urma unui concubinaj a rezultat un copil care in prezent are 5 ani (eu fiind tatal). in urma neintelegerilor dintre mine ... (vezi toată discuția)
Divort adrain adrain buna ziua ma numesc Adrian si am si eu o problema va rog sa ma ajutati. sotia a plecat cu copilul la parinti ei a bagat divort si cere custodia copilului dar ... (vezi toată discuția)
Divort cu un copil minor sorin77 sorin77 buna ziua am si eu o mica problema,eu sunt rezident in italia,iara sotia a deschis actiune de divort in Romania.Pentru ca nu pot ajunge acum acasa sa ma apar ... (vezi toată discuția)