avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 593 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Problemele profesionale ale ... Taxe profesionale consilier juridic
Discuție deschisă în Problemele profesionale ale consilierilor juridici

Taxe profesionale consilier juridic

cotizatia anuala face parte din categoria taxelor profesionale platite de consilierul juridic ?

aceasta cotizatie platita de consilierul juridic o deconteaza angajatorul sau nu ?

ce prevedere legala arata aceasta obligatie a angajatorului de a deconta cheltuielile efectuate de consilierul juridic ?
Cel mai recent răspuns: oanaportar , utilizator 23:32, 7 August 2013
Intr-adevar, asa este. Cotizatia anuala este suportat de catre cel inscris in C.C.J. si nu de catre angajatorul acestuia.

Pentru un raspuns cat mai exact va puteti adresa Curtii de Conturi
[ link extern ]
Va multumesc pt. raspuns.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Decontare sa nu a taxelor de inscriere a juristului ? oanaportar oanaportar Institutia noastra a angajat anul acesta un consilier juridic. Colegul meu, consilier juridic a fost inscris in anul 2015 in Colegiul Consilierilor ... (vezi toată discuția)
Colegiul consilierilor juridici lia19 lia19 Sunt consilier juridic din 2007 .Ptr ca nu am avut activitate care presupunea prezentarea in fata instantei nu m am inscris in Colegiu.Cum trebuie sa procedez ... (vezi toată discuția)
- este obligatorie înscrierea în colegiul consilierilor juridici ... oanaportar oanaportar - Este obligatorie înscrierea în colegiul consilierilor juridici ? Bună ziua ! Vă rugăm să ne ajutați cu un răspuns cu privire la următoarea ... (vezi toată discuția)