avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 688 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Cum sa procedez?
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Cum sa procedez?

Buna seara
Va rog respectos sa-mi spuneti daca pot depune plangere penala impotriva fostului angajator deoarece m-a pus sa fac cu totul si cu totul alte functii decat cele prevazute in contractul de munca(neavand nici o atributiune sau o fisa a postului_
Va multumesc
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 19:53, 2 Iulie 2013
Plangere penala nu vad pentru ce ati putea depune. Ati savarsit cumva si fapte care sa atraga raspunderea penala a dvs?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Plangere penala impotriva angajatorului Popescu Nadia Popescu Nadia Buna seara Va rog respectos sa-mi spuneti daca pot depune plangere penala impotriva fostului angajator deoarece m-a pus sa fac cu totul si cu totul alte ... (vezi toată discuția)
Fals in declaratii si administrare de probe false intr-un litigiu de munca ClaudiaN ClaudiaN In intampinarea facuta la cererea de chemare in judecata angajatorul a formulat o cerere reconvenienta prin care ma obliga la plata unor daune datorita ... (vezi toată discuția)
Acuzatie falsa pentru furt lavi_creata lavi_creata m-am trezit cu politia la usa ca as fi spart masina fostului meu prieten intr-o parcare al unui centru comercial...eu in ziua respectiva fusesem acasa cu ... (vezi toată discuția)