avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1054 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Legislaţie europeană, CEDO, UE, ... Procura scoatere copil din tara
Discuție deschisă în Legislaţie europeană, CEDO, UE, proceduri europene

Procura scoatere copil din tara

Buna seara am si eu o mare nelamurire si as dori sa ma ajutati cu un raspuns....Vreau sa plec in Barcelona impreuna cu sotul si baiatul meu de 1 an si 3 luni;intrebarea este urmatoarea:daca sotul meu revine mai devreme in tara si eu mai raman in Barcelona pentru 2-3 saptamani mai am nevoie de procura din aceea pentru cand ma voi intoarce avand in vedere ca voi fi doar eu cu baiatul?!!!!B-)astept raspuns....
Cel mai recent răspuns: Ares-3 , moderator 12:53, 3 Iulie 2013
Declaratia acord a parintelui care nu insoteste copilul este necesara doar la iesirea din tara, nu aveti nevoie de ea cand va intoarceti.
multumesc frumos!!!
Pentru putin :)

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

In ce situatie trebuie procura pt a pleca cu copii din tara? Ella_75 Ella_75 Buna ziua! Sotul meu lucreaza in strainatate, urmeaza sa vina in tara, apoi sa plecam impreuna cu el in vacanta cu copii. Revin in tara doar eu si copii, in ... (vezi toată discuția)
Conditii de calatorie minor teresitarus teresitarus momentan sant an germania cu baietelul meu de 1 an si 6 luni si vreau sa ma antorc an tara an romania mentionez ca nu sant casatorita cu tatal copilului dar ... (vezi toată discuția)
Procura ptr ieșirea minorului din tara Anabarbu26 Anabarbu26 Buna ziua.Fiica mea de 14 ani va pleca în iunie la mama mea in Paris.Ptr că va pleca cu avionul și se va întoarce cu mașina personală a mamei ... (vezi toată discuția)