avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1115 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Procura ptr ieșirea minorului din tara
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Procura ptr ieșirea minorului din tara

Buna ziua.Fiica mea de 14 ani va pleca în iunie la mama mea in Paris.Ptr că va pleca cu avionul și se va întoarce cu mașina personală a mamei mele,împreună cu mama mea,când fac declaratia de ieșire din tara ptr minor cum formulez data întoarcerii,în condițiile în care nu exista o data fixa.Se va întoarce până în septembrie dar nu se știe când.Ca sa nu aibă probleme la vama
Cel mai recent răspuns: Martonze , utilizator 09:16, 18 Februarie 2018
Puteti trece o perioada pana la 3 ani. Daca spuneti ca se intoarce maxim pana incepe scoala scrieti de exemplu: 14 iunie - 20 septembrie
Se poate intoarce si mai devreme, important e sa nu se intoarca mai tarziu si astfel procura sa nu mai aiba valabilitate
La întoarcere, nu interesează pe nimeni procura notarială, aceasta este necesară doar la ieşirea din ţară.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Procura Marcu.Cristina Marcu.Cristina Buna ziua.Fiul meu are 14ani și 7 luni.la vara vrea sa plece la fratele lui în Austria..și îmi trebuie procura de la tara lui pt a ieși din țară și ... (vezi toată discuția)
Procura pentru minor geo81 geo81 Dupa ce am patit cu procura de la pasaport nu mai vrem, iar sa intampinam probleme si cu cea de intoarcere in italia(facuta la acelasi notar in italia)si vreau ... (vezi toată discuția)
Urgență Iulia Ava Iulia Ava Bună ziua! Sunt în Italia și cartea de identitate românească a expirat.. Pentru a ma întoarce în România am făcut programare pentru eliberarea ... (vezi toată discuția)