avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 865 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Modificare scadentar banca
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Modificare scadentar banca

Buna , am o problema daca ma poate sfatui cineva.
Avem un credit pe societate si la data acordarii creditului am prmit un scadentar , platim de un an de zile rata fara intarzieri si conform scadentarului din data de 1 aug 2013 aveam alta rata pe luna .Astazi m-am uitat pe internet banking la creditul nostru si acolo apare alta suma mult mai mare de plata decat fata de scadentar , am sunat banca si ei spun ca nu stiu de ce este asa , ce trebuie sa fac in continuare?

Alte discuții în legătură

Recuperatori- neintelegeri asupra sumei de plata violetaanna violetaanna Buna ziua, Am si eu nevoie de cateva informatii ,intucat nu am unde sa ma adresez ,tocmai de aceea am apelat la acest site. In 2009 am facut un credit de nevoi ... (vezi toată discuția)
Logan in leasing NAE CLAUDIU NAE CLAUDIU Buna ziua, am un contract pe 7 ani cu RCI LEASING pt. un logan luat in 2007.Am platit un anume avans , ratele la fel sunt platite la zi ,problema este alta : ... (vezi toată discuția)
Creanta la o societate de recuperari creante CVOVIDIU CVOVIDIU Am o întrebare: dacă am avut un credit la .... pe care nu am reusit sa îl plătesc la timp, a fost cedat unei firme de recuperare crean?e E....., am mai ... (vezi toată discuția)