avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1089 soluții astăzi

Marți, 4 februarie, are loc evenimentul: TVA, Impozitul datorat de nerezidenți, Impozitul pe profit, facilități fiscale 2025: Sesiune practică cu Adrian Bența. Participă →

Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Obligativitate ca orice SRL sa aiba contract cu o ...
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Obligativitate ca orice SRL sa aiba contract cu o firma de paza

Buna ziua,

Societatea noastra opereaza un magazin in care se vand echipamente electrice si pentru curenti slabi. Conform legii 333/2003 suntem obligati sa realizam un contract de paza cu o firma specializata? Avand in vedere ca deja in unitate sunt montate: alarma, camera de supraveghere si geamuri antiefractie.

Multumesc,
Cel mai recent răspuns: Komkao Consulting , Consultant protectia mediului 18:44, 3 Iulie 2013
Daca dovedesti ca iti asiguri paza prin mijloace proprii nu e nevoie de firma de faza. Asta presupune sa obtii avizarea planului de paza in forma prezentata de dvs.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Camere de supraveghere pzoli89 pzoli89 Buna ziua, Am si eu o intrebare legate de camere de supraveghere. Intr-un magazin mix la tara, am instalat cu patronul un sistem de ... (vezi toată discuția)
Politia spune ca ... Qala Qala Am un magazin cu produse de profil I.T. de dimensiune relativ reduse, deci nu pot spune ca am marfa de foarte mare valoare. Am doi pereti comuni cu vecinii, ... (vezi toată discuția)
Cod caen montare camere supraveghere OliviuBogdan OliviuBogdan Buna ziua, momentan sunt PFA si printre alte coduri CAEN detin si codul 9511 care include echipamente electronice periferice unde ma gandesc eu ca ar intra si ... (vezi toată discuția)