avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 839 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Salarii modificare incadrare in munca
Discuție deschisă în Fiscalitate - Salarii

modificare incadrare in munca

am si eu o intrebare in legatura cu un angajat la o firma de constructii,angajat cu carte de munca din anul 2008,martie a k muncitor necalificat.intrebarea este :daca pe baza unui act aditional se poate face trecerea de la muncitor necalificat la muncitor calificat k urmare a experientei cumulate in timpul serviciului.
va multumesc mult.
Cel mai recent răspuns: Smart Contab Expert S.R.L. , Contabil 17:09, 11 Martie 2009
Nu se poate, decat in situatia in care societatea dvs este autorizata sa califice ucenici la locul de munca.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Schimbare de functie! vaylet vaylet Buna ziua, Am un angajat incadrat ca muncitor necalificat (studii 10 clase si scoala de ucenici tapiteri).Se poate califica la locul de munca si dupa 6 ... (vezi toată discuția)
Reglementare in codul muncii urgent Dita88 Dita88 Buna ziua..as avea nevoie de un raspuns cat mai urgent daca se poate.. In situatia in care o societate lucreaza cu muncitoi necalificati si doreste sa ii ... (vezi toată discuția)
Legal sau ilegal? PracticMan PracticMan Va deranjez din nou cu o problema: Sora mea a lucrat la o firma de confectii timp de 4 ani , ocupind un post care necesita calificare, dar in cartea de munca ... (vezi toată discuția)