avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1863 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale punct de lucru
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

punct de lucru

Pentru deschiderea unui punct de lucru in alta localitate si in alt judet este obligatoriu ca durata pe care se incheie contractul de inchiriere a spatiului necesar functionarii sa fie de minim trei ani?
Cel mai recent răspuns: pascale_cristian , utilizator 09:56, 16 Mai 2005
nu.
Nu scrie nici unde ca este obligatoriu, dar pentru mai multa siguranta adreseazate ONRC de care apartii.
Nici pentru infiintare SC nu scrie dar daca nu ai contractul de cesiune folosinta pe minim 3 ani , ONRC respinge cererea de infiintare.
nu este obligatoriu. Daca il inchei pe 3 ani esti obligat sa il notezi in cartea funciara, asa ca nu este recomandabil avand in vedere procedura, decat daca este un contract important.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Inscriere cartea funciara contract inchiriere sbucuresti sbucuresti Se poate face, prin acordul partilor inscrierea la Cartea Funciara a unui contract de inchiriere al unui imobil pe o durata mai mica de 3 ani? Multumesc (vezi toată discuția)
Punct de lucru nou-nedumerire privind contractul de inchiriere krompaczki krompaczki Buna ziua, Va cer parerea in problema de care ma lovesc eu. Detin un SRL, doresc sa infiintez un nou punct de lucru, am gasit si spatiul. Problema mea apare ... (vezi toată discuția)
Trebuie sau nu extras de carte funciara? cssr cssr Buna ziua, Incerc de circa 2 saptamani sa ajut pe cineva sa isi infiinteze un srl-d. La fiecare drum la registrul comertului am aflat evident ca mai trebuie o ... (vezi toată discuția)