Buna ziua, am si eu o nelamurire: am depus cerere de chemare in judecata USH si chemare in garantie MEN, ulterior am primit intampinarea formulata de USH si cererea de chemare in garantie formulata de USH pt MEN si scrie ca (citez): "aveti obligatia de a depune raspuns la intampinare si la cererea de chemare in garantie". Ce se intampla daca nu depun acest raspuns? Sincer sunt de acord cu ce a scris USH si nici nu stiu ce as putea sa raspund... Va rog sa imi dati un sfat pt ca nu imi permit sa angajez un avocat...:( Multumesc frumos!
Avand in vedere ca USH sprijiina actiunea dvs, fiind de acord cu eliberarea diplomei, atunci nu aveti ce motiva intr-un eventual raspuns la intampinare. Eventual vis a vis de cererea de chemare in garantie sa mentionati ca sunteti de acord cu ea.
Acestea vor fi trimise si catre MEN care va depune la randul lui intampinare prin care va solicita respingerea actiunii.
Veti putea combate cele sustinute de MEN fie prin concluzii scrise, fie prin cele orale
Depunere intampinare
emine
Buna seara,
Buna seara,
Am o prietena care este chemata in instanta pe data de 1 aprilie de catre o societate de telefonie mobila, datorita unor facturi ... (vezi toată discuția)