avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 443 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Deºi am renunþat la acþiune, sunt citat în ...
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Deºi am renunþat la acþiune, sunt citat în continuare în faþa instanþei de apel

Va salut,

Am intrat acum ceva timp intr-un proces colectiv impotriva unei banci.

La un moment dat banca mi-a facut o oferta, pe care am acceptat-o si m-am retras din proces (am depus o cerere de renuntare la judecata).

Dupa depunerea acestei cereri, am primit un numar de 3 citatii prin care sunt chemat in continuare in instanta (faza de apel) in calitate de intimat.

Ce s-a intamplat? Ar trebui sa ma ingrijorez?

Dosar nr. 22093/3/2011 Curtea de apel Bucuresti, sectia a vi-a civila.

Multumesc anticipat pentru raspuns.

Cel mai recent răspuns: Gabriela Pintea , Consilier juridic 01:41, 5 Iulie 2013
Nu trebuie să vă îngrijoraţi absolut deloc. Veţi fi citat şi în recurs, şi într-o eventuală rejudecare după casare şi tot aşa, până la finalizarea litigiului. Asta este procedura. În căile de atac nu poate fi schimbată calitatea părţilor.
Intrebarea survine deoarece dupa depunerea cererii de renuntare la judecata, am aparut brusc cu calitatea de intimat, air ceilalti apar ca apelanti. Ce inseamna intimat in cazul acesta?
:) V-am spus că nu trebuie să vă faceţi probleme. Sunt simple denumiri. Veţi fi citat până la finalizarea cauzei în calitate de intimat (de fapt, aveţi şi veţi avea calitatea de intimat-reclamant).

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contestatie decizie concediere, rejudecare ctynn ctynn Care sunt motivele rejudecarii in cazul litigiilor de munca? (vezi toată discuția)
se poate inrãutãþi situaþia in recurs adelina mihut adelina mihut Daca fac recurs, la o hotarere prin care mi s-a admis doar in parte o actiune in contencios administrativ, mi se poate inrăutăţi situaţia? (sa mi se ... (vezi toată discuția)