avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 933 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul, calculatorul meu şi ... Raspundere articol ziar
Discuție deschisă în Dreptul, calculatorul meu şi internetul

Raspundere articol ziar

Buna ziua,

Vreau sa public un articol intr-un ziar in care sa scriu despre comportamentul abuziv al unei companii in relatiile cu clientii sai. Exista posibilitatea ca respectiva companie sa ma dea in judecata pentru prejudiciu adus imaginii? Evident, am probe pentru toate afirmatiile pe care le voi face.

Multumesc.
Cel mai recent răspuns: geeac , utilizator 20:07, 11 Martie 2009
Potrivit art. 21 din Constitutie, accesul la justitie este liber. Deci, exista posibilitatea sa fiti dat in judecata dar, daca puteti proba toate afirmatiile, litigiul este declansat inutil.
Va multumesc pentru raspuns.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Conversatie privata publicata pe facebook LucFr LucFr Buna ziua Un prieten a publicat pe pagina lui facebook in mod public, o conversatie pe care am avut-o impreuna in privat. Nu vrea sa o stearga, si mi-a adus ... (vezi toată discuția)
Am nevoie de un sfat mihaigeo mihaigeo am primit un telefon de la o firma de recuperare.ma anunta ca la firma la care am lucrat in urma cu doi ani ca agent de vanzari sunt niste facturi fara ... (vezi toată discuția)
Ce reprezinta prezumtia ca mijloc de proba? ContSters173568 ContSters173568 Buna ziua, Deoarece am gasit urmatoarea informatie: \"Codul Civil reglementeaza admisibilitatea si forta probanta pentru urmatoarele mijloace de proba: ... (vezi toată discuția)