avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 485 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Contract de vanzare-cumparare teren cu constructie ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Contract de vanzare-cumparare teren cu constructie neterminata

Buna ziua,
doresc sa cumpar un teren pe care se afla o constructie (casa in rosu), are CF pt. teren, si proiect si autorizatie de constr. expirata pt. casa. Cum se specifica vz. terenului cu constructie neterminata?
Va rog un model de contract pt. ac. si ce documente trb. sa prezinte vanzatorul la incheierea contractului.
Multumesc.
Cel mai recent răspuns: sludovic , utilizator 12:10, 4 Iulie 2013
Contractul de vanzare - cumparare avand ca obiect un imobil se incheie la notar. Notarul va poate redacta si contractul si va informeaza cu privire la actele necesare.
Ar trebui ca autorizatia sa fie valabila obtinuta prelungirea ei, notata la CF si apoi sa se vanda terenul cu constructia neterminata si drepturile ce decurg din autorizatia sa fie cesionate cumparatorului.
Vanzatorul nu mai vrea sa faca nici-un demers in ac. privinta. Am aflat de la primaria comunei de unde s-a elib. autorizatia ca nu se mai prelungeste ci trb. facut un memoriu de catre proiectant (in ce faza se afla constructia) si pe baza ac. se da autorizatie pt. a termina constr.
Daca nu obtin ac. acte, totusi ce solutii am pt. incheierea contractului?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Taxe notariale sludovic sludovic Buna ziua, doresc sa cumpar un teren pe care exista o constructie (casa in rosu, fara receptie, neintabulat). Contractul de vz.-cump. se va incheia dupa cate ... (vezi toată discuția)
Cumparare casa autorizatie constructie expirata ile@n@ ile@n@ Buna ziua Va rog sa-mi spuneti ce variante am sa cumpar o casa neintabulata ,cu autorizatie de constructie expirata .Exista vreo varianta legala,ca sa o pot ... (vezi toată discuția)
Vanzare teren fara imobil ion_ionut ion_ionut Buna ziua, Am o problema legata de un teren cumparat de la o persoana fizica care aceasta la randul ei a cumparat terenul de la o firma, pe acest teren se ... (vezi toată discuția)