avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 761 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... CONDITII CARE TREBUIE INDEPLINITE CUMULATIV SOMERUL
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

CONDITII CARE TREBUIE INDEPLINITE CUMULATIV SOMERUL

Buna seara,

Mentionez ca sunt somer indemnizat si s-a ivit oportunitatea sa colaborez cu o firma pe baza de PFA ( intentionez ca ma autorizez ca PFA pe servicii resurse umane-salarizare ).
In conditiile in care venitul realizat ca PFA este mai mic decat ISR ( 500 lei), beneficiez incontinuare de indemnizatia de somaj?

Multumesc.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 07:31, 5 Iulie 2013
Raspunsul este aformativ la intrebarea dvs. Daca realizati venituri in calitate de PFA sub valoare ISR , atunci puteti cumula veniturile cu indemnizatia de somaj.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Somaj cu pfa deschis ulterior? bebim bebim Buna seara ! Am primit mereu raspunsuri care m-au ajutat,de aceea va rog sa ma mai ajutati cu un raspuns. Din luna octombrie beneficiez de somaj pentru ... (vezi toată discuția)
Daca am un proiect european mai pot beneficia de indemnizatie de somaj? cristinanedelcu cristinanedelcu buna seara, am un proiect european pe numele meu pentru a beneficia de somaj, trebuie o adeverinta ca nu realizez alte venituri daca am acest proiect ... (vezi toată discuția)
Indemnizatie somaj danielanedelcu danielanedelcu Buna ziua, Va rog sa ma lamuriti intr-o problema: Daca angajatorul unde am functia de baza ma da in somaj, am dreptul la indemnizatie de somaj daca am ... (vezi toată discuția)