avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 740 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Cum pot obtine un exemplar original al contractului de ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Cum pot obtine un exemplar original al contractului de vanzare cumparare imobil

Contractul de vanzare cumparare a imobilului unde locuiesc a fost incheiat in anul 1981 la Notariatul de stat judetean Timis. Printr-un concurs de imprejurari am ramas fara nici un exemplar original al acestuia. Cum trebuie sa procedez pentru a intra in posesia contractului intr-o forma echivalenta cu originalul?
Multumesc
Cel mai recent răspuns: Ioana Catalina Pipirigeanu Nechita , Consilier juridic 13:38, 5 Iulie 2013
Încercaţi fie la camera notarilor publici, fie la OCPI - serviciul carte funciară, fie la arhivele statului.
Solicitati un numar mai mare de copii legalizate sau conform cu originalul, intrucat nu se pot face copii legalizate dupa acte legalizate sau conform cu originalul, in cazul in care acestea va sunt necesare.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cum obtin un duplicat dupa actul de proprietate ddaria_2008 ddaria_2008 Buna ziua, sunt casatorita si despartita in fapt, am un imobil dar actele au ramas la sot si nu imi pot face buletin de identitate care urmeaza sa expire, nu ... (vezi toată discuția)
Distribuirea actelor de vanzare cuparare Andra2912 Andra2912 Buna ziua, zilele trecute am semnat un contract de vanzare-cumparare la un notar public. Ulterior mi s-a oferit, la plecare, o mapa cu actele semnate, doar ... (vezi toată discuția)
Copie legalizata gabriella1065 gabriella1065 Sunt in posesia unei copii legalizate a unui \"Titlu de proprietate\" pe care suntem trecuti 4 mostenitori : 3 verisoare si o matusa . Originalul \"Titlului de ... (vezi toată discuția)