Seth a scris:
notarul care a facut legalizarea ar putea.... sa va dea o solutie...
altfel va adresati OCPI care este in masura sa emita o copie certificata a unui Titlu de Proprietate .
daca va este necesar pentru intabulare atunci nu aveti nevoie de 2 copi legalizate ... prima documentatie se depune cu copia legalizata iar in a doua documentatie se pune o copie simpla precizend ca "originalul" (legalizat) este in documentatia cu nr .... din data.... (deci este deja in arhiva Cartii Funciare)
solutia pe care data de un notar a fost "conform cu originalul la data de...." (anterioara datei legalizarii)
Legalizarea a fost facuta la un notar din Bucuresti ( unde locuieste vara mea care detine originalul ) , eu locuiesc la Barlad si matusa mea in Iasi . Este cam greu sa apeleze la notarul care a facut legalizarea deci . Titlul de proprietate ii este necesar la un notariat din Botosani , unde se dezbate proprietatea . Stiu ca este incalcita treaba de asta ma gandeam ca ii pot face eu o copie legalizata , la copia mea legalizata , atata timp cat vara mea refuza sa-i faca si ei o asemenea copie !