avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 539 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Copie legalizata
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Copie legalizata

Sunt in posesia unei copii legalizate a unui "Titlu de proprietate" pe care suntem trecuti 4 mostenitori : 3 verisoare si o matusa . Originalul "Titlului de proprietate" este in posesia unei verisoare care nu vrea sa-i faca si matusei mele o copie legalizata dupa acel act unde este trecuta si ea . Pot apela la un notar si sa fac o copie legalizata dupa copia pe care o am eu ??
Incercati sa obtineti un duplicat, motivand ca ati pierdut originalul. Poate aveti noroc.

Notarul care a facut legalizarea nu are ce solutie sa va dea.
Nu poate face copie legalizata dupa alta copie legalizata, pentru ca este obligat sa faca o copie legalizata dupa originalul prezentat de solicitant.

Daca notarul ar consemna faptul ca acea copie este conforma cu originalul vazut la o alta data, este pasibil de raspundere, atat disciplinara, cat si penala.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Refuz de aprobare a folosirii unui document roger_lion roger_lion Buna seara! Titlul de proprietate al unui teren ce imi apartine se afla la o ruda a mea si refuza sa mi-l aduca doar pentru a face cateva copii ... (vezi toată discuția)
Matusa mea nu vrea sa-mi dea titlul de proprietate Proliviu Proliviu In titlul de proprietate, pentru casa si terenul aferent intraurban, sunt trecuti tatal meu si sora acestuia, in proprietate indiviza. Tatal meu a decedat iar ... (vezi toată discuția)
Intabulare teren f71l82m28 f71l82m28 Buna ziua! Bunicul meu detine impreuna cu fratele sau un teren pe care il mostenesc de la parinti. Au mers in instanta pentru impartirea terenului si au ... (vezi toată discuția)