avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 753 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Instanta din romania E VARZA
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei penale - reguli, acte, termene, căi de atac

Instanta din romania E VARZA

sa vedeti cita timpenie este in tara asta.am facut accident am fost beat am fost la probe mi sa suspenda carnetul am ajuns in instanta stiam ca ramin fara carnet.procesul a durat 2 minute inainte cu oluna la procuror miam vazut copia dupa permis in declaratie mia scris clar am fost beat si am facut accident.vine ieri sentinta ca sa vedeti cit de atenti sunt domnii judecatori primesc 8 luni pentru ca am circulat fara permis si 1 an si 4 luni ca am lovit o masina si am plecat.in loc sa fiu judecat pt ceva mau judecat pt altcevanimi scrie in sentinta NIci CAM FOST BEAT NIMIC.pe baza sentintei nici nu pot sami anulez vechiul carnet.asa de bine mia fost studia dosarul ASTAI ROMINIA TARA DE NIMIC CU JUDECATORI VAI DE EI
Declarati recurs.
Probabil va declara si parchetul recurs daca e gresita hotararea.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Copie de pe minuta milan92 milan92 La judecatorie am cistigat un proces in urma caruia piritul trebuie sa-mi plateasca 5000 lei.Piritul a facut recurs,dar recursul a fost respins de tribunal ca ... (vezi toată discuția)
Redobandirea dreptului de a conduce zoran zoran buna ziua,miafost suspendat permisu cat b pentru depesire pe linie continua pentru 30zile misa dat o dovada pe periuada de 15 zile dupa 15 zile am modificat ... (vezi toată discuția)
Recurs respins ca nefondat stetco23 stetco23 va rog ajutatima in urma cu trei ani am avut un accident de masina .am fost partea dreapta toata in ghips dupa trei ani mi sa dat sentinta in sentinta nu sa ... (vezi toată discuția)