avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 520 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Recuperare debit de la o primarie
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Recuperare debit de la o primarie

Buna ziua
Am desfasurat un contract de lucrari cu o primarie. Mentionez ca in contractul de lucrarieste specificat termen de plata de 45 zile de la emitere facturi. Avand in vedere ca au trecut 7 luni de la data incheierii procesului vb de receptie si nu am primit ultima transa de bani ( aprox 30.000 lei) ce solutie legala pot urma.
O somatie de plata? Conform noului cod sau cf OUG 5? Mentionez ca am transmis catre ie notificari, ultima cu confirmare de primire.
Sa incerc cu somatie emisa de instanta sau sa merg direct la executor?
Va multumesc anticipat!

Alte discuții în legătură

Contract prestari servicii ContSters56278 ContSters56278 cum pot proceda un cazul in care in baza unui contract de prestari servicii , prestatorul a executat cu defecte lucrarile prevazute in contract( care specifica ... (vezi toată discuția)
Penalitati prin procedura somatiei de plata ssp_ro ssp_ro Buna ziua. In calitate de persoana fizica am in incheiat un contract de prestari servicii cu o soc.comerciala care urma sa execute lucrari de finisare ... (vezi toată discuția)
Traduceri predate neplãtite ... îmi voi primi banii pe munca depusã? enna65 enna65 Buna ziua, Ma aflu intr-o situatie cam delicata. Am incheiat un contract de colaborare in calitate de traducator cu un birou de traduceri. NU am primit ... (vezi toată discuția)