avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 561 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Sume restante creditor
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Sume restante creditor

daca un creditor al unei firme intrate in insolventa, doreste pe cale amiabila sa intre in posesia sumelor restante, ce demersuri trebuie sa faca?
Cel mai recent răspuns: Madalina Pascu , Avocat 12:22, 5 Iulie 2013
Orice plati efectuate pe parcursul starii de insolventa trebuie sa fie aprobata de administratorul judiciar sau judecatorul sindic.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Insolventa societate comerciala care a solicitat creditorului esalonare de plati hades hades O societate cu care firma noastra are contract ne-a virat intr-o luna mai multa marfa decat am comandat..am refuzat primirea marfii in plus si am returnat-o cu ... (vezi toată discuția)
Intampinare la o cerere de insolventa DAIANA_ DAIANA_ Eu ca firma, am cumparat carti in baza unui contract care-mi permitea bineinteles returul in caz de nevanzare a cartilor achizitionate. Ei se obligau sa-mi ... (vezi toată discuția)
Probleme cu lichidatorul iulianavoicu iulianavoicu sunt creditoare intr-un proces de insolventa, lichidatorul a gasit o masina la firma debitoare (care era pe leasing), care a fost predata conform unui contract ... (vezi toată discuția)